Toiminta

Tule mukaan yleisurheilujaoston toimintaan

Maarian Mahdissa toimivat tällä hetkellä hiihto-, suunnistus- ja yleisurheilujaostot. Seuran koko toiminta kulminoituu eri jaostoissa toimivien henkiilöiden aktiivisuuteen. Mahdin toiminta pyörii täysin talkooperiaatteella.

Yleisurheilujaostoon kuuluu tällä hetkellä 12 henkilöä. Jaostojen henkilömäärää ei ole mitenkään rajoitettu. Uudet jäsenet ovat ehdottomasti tervetulleita. Jaoston yksi tärkeimmistä tehtävistä on rahoituksen hankkiminen yleisurheilutoiminnan pyörittämiseen. Kaupungilta saatava avustus ja urheilukoulumaksut eivät kata kuin osan toiminnan kuluista.

Yleisurheilujaosto rahoittaa toimintaansa ensisijaisesti omien palvelujensa myymisellä. Myymiämme palveluja ovat kilpailujen järjestäminen, kahviotoiminta, kenttien hoito ja erilaisiin talkoisiin osallistuminen. Kilpailun järjestäminen vaatii noin 25-35 henkilön työpanoksen. Järjestämiämme kilpailuja ovat Syyshallit, Loppiaiskisat, Malja-Sprintit, Tulppaanijuoksu, Junnukisat ja Mini-Maaria sekä lisäksi omat sisulisäcupit.

Jotta toiminnassa nyt mukana olevat henkilöt eivät kuormittuisi liikaa, haluaisimme mielellämme toimintaan mukaan uusia tulokkaita jaostoon ja kentälle. Uusilla henkilöillä saattaa hyvinkin olla mielessään tuoreita käyttökelpoisia ideoita toimintaan liittyen. Mukaan tulo ei vaadi mitään erityisosaamista. Vanhat konkarit opastavat tarvittaessa mielellään kaikissa asioissa uusia tulokkaita ja koulutustakin on saatavilla kaikkiin tehtäviin.

Ottakaa ihmeessä yhteyttä allekirjoittaneeseen ja liittykää mukaan yleisurheilujaoston toimintaan.

Yleisurheiluterveisin

Esko Hakala

Jaoston puheenjohtaja

PDF-tiedosto2020 Toimintasuunnitelma yleisurheilu.pdf (177 kB)
2020 Toimintasuunnitelma yleisurheilu

Yleisurheilujaoston toiminta

Yleisurheilujaoston toiminta-ajatus on tuottaa menestyviä urheilijoita ja järjestää riittävän laadukasta valmennus- ja ohjaustoimintaa kaiken ikäisille ja tasoisille urheilijoille.

Pyritään saamaan mukaan mahdollisimman paljon yleisurheilusta kiinnostuneita lapsia ja nuoria ja kannustetaan heitä jatkamaan yleisurheilua pitempään joko kilpailu- tai harrastustasolla, sekä luodaan edellytykset niille jotka haluavat menestyä niin piiri-, alue- kuin SM-tasollakin. Kannustetaan myös lasten ja nuorten vanhempia osallistumaan ja sitoutumaan seuran toiminnan eri tehtäviin.

Koulutetaan henkilöitä ohjaus-, valmennus-, toimitsija- ja johtamistehtäviin.

Yhteisharjoituksia aikuisille ja ohjattuja harjoituksia nuorille ja lapsille järjestetään useita kertoja viikossa urheilijan iästä ja tavoitteista riippuen.

Oman leirityksen lisäksi osallistutaan leirityksiin piiri-, alue- ja maajoukkuetasolla.

Oma kilpailutoiminta on monipuolista hallikisoista seuraotteluihin. Lisäksi mm. maastocup, Sisulisäcup ja Palkintokeskuksen Junnukisat.