Suunnistus

MAHDIN MESTARUUSKILPAILU, YÖSUUNNISTUS   tiistaina 2.9.2014 klo 20.00         Lue lisää..                                          

----------------------------------------------------------------------------

Tule kokeilemaan puistosuunnistusta Turun Kupittaanpuistoon!

Koko perheen tapahtuma kuntosuunnistusperiaatteella

torstaina 25.9.2014 klo 16.00 alkaen.

Lue lisää

----------------------------------------------------------------------------

Viimeisimmät suunnistusjaoston uutiset

TuMe järjesti partiosuunnistuksen Rymättylän kalliomaastossa. Tuttuun tapaan Mahti suunnisti jälleen kultaa ja hopeaa, kultaa jopa kaksi kappaletta.
Mynämäen Suunnistajien järjestämät aluemestaruuskilpailut suunnistettiin Nousiaisissa viikonvaihteessa. Mahtilaiset toivat pitkältä matkalta 7 mitalia. Viestiin osallistui vain kolme joukkuetta, mutta tuomisina oli kultaa ja hopeaa:
Kilpailun johtajana toimi Juhani Jokinen ja ratamestarina Antti Veijalainen. Kartta oli 1:5000 sprinttikartta ensikäytössä.
Löytyvät kohdasta kuvat ja suunnistuskarttoja. Rauskin kartat tallensi Jussi
Sveitsin rastiviikko suunnistettiin alpeilla, Zermatissa. Kaupunki sijaitsee 1600 metrin korkeudessa merenpinnasta kuuluisan Matterhorn-vuoren juurella. Mahtilaisia oli mukana neljä henkilöä.
Mestaruudet ratkottiin Juhannusrasteina Perttelin Varvojärvellä. Kilpailualue oli iso, yhtenäinen alue pienipiirteistä kalliomaastoa. Radat olivat vähärastisia, rastivälit pitkiä.
Jukolan viesti suunnistettiin 14.-15.6. Kuopion Vehmersalmella. Mahdista osallistui kaksi joukkuetta Venlojen viestiin ja kaksi joukkuetta Jukolan viestiin.
RSS