Suunnistus

----------------------------------------------------------------------------

Tule kokeilemaan puistosuunnistusta Turun Kupittaanpuistoon!

Koko perheen tapahtuma kuntosuunnistusperiaatteella

torstaina 25.9.2014 klo 16.00 alkaen.

Lue lisää

----------------------------------------------------------------------------

Suunnistusjaoston uutiset

Varsinais-Suomen ja Uusimaan aluemestaruudet ratkottiin 17.9. Raaseporin Fiskarsissa. Tuomisina oli jälleen kultaa (4 kpl) ja hopeaa (4 kpl.
Ohjeen mukaan kokoonnuimme Raision ABC- aseman pysäköintipaikalle. Yllätys, yllätys meitä vaeltajia ilmestyi paikalle vain kuusi. Mistä mahtoi johtua ”vaellusanemia”, sää oli mitä parhain ja lunta vähän, on sitäkin joskus ollut. Huonon menestyksen syitä voi vain arvailla, jokaisella on varmaan omia esteitä. Tänä vuonna ei ainakaan rasitettu ketään jaoston tarjoamalla kenttälounaalla.
Jäkärlän liikuntasalilla sunnuntaisin 5.10.-14.12.2014
Maasto oli vaativaa eteläsuomalaista suunnistusmaastoa, ja hieno, puolipilvinen ja lämpimähkö sää suosi suunnistajia. Kaikki 14 mahtilaista olivat hienosti A-finaalissa.
TuMe järjesti partiosuunnistuksen Rymättylän kalliomaastossa. Tuttuun tapaan Mahti suunnisti jälleen kultaa ja hopeaa, kultaa jopa kaksi kappaletta.
Mynämäen Suunnistajien järjestämät aluemestaruuskilpailut suunnistettiin Nousiaisissa viikonvaihteessa. Mahtilaiset toivat pitkältä matkalta 7 mitalia. Viestiin osallistui vain kolme joukkuetta, mutta tuomisina oli kultaa ja hopeaa:
Kilpailun johtajana toimi Juhani Jokinen ja ratamestarina Antti Veijalainen. Kartta oli 1:5000 sprinttikartta ensikäytössä.
RSS