Suunnistus

Mahti 2020 kilpailukutsu

Viimeisimmät suunnistusjaoston uutiset

[1-7] [8-12]
Mestaruudet ratkottiin Juhannusrasteina Perttelin Varvojärvellä. Kilpailualue oli iso, yhtenäinen alue pienipiirteistä kalliomaastoa. Radat olivat vähärastisia, rastivälit pitkiä.
Jukolan viesti suunnistettiin 14.-15.6. Kuopion Vehmersalmella. Mahdista osallistui kaksi joukkuetta Venlojen viestiin ja kaksi joukkuetta Jukolan viestiin.
Juhlakisan kartta ja tulokset näkyvät Suunnistuskarttoja kohdassa
Maasto oli suppa- ja harjannemaastoa ja korkeuserot kohtalaiset. Hellesää toi vielä oman vaikeusasteensa mukaan. Kaikki 9 mahtilaista olivat A-finaalissa, tuomisina oli yksi hopea ja kaksi plakettia.
Koululiikunnanohjaus järjesti yhdessä liikuntatoimen ja urheiluseurojen kanssa liikunnallisia toimintapisteitä eri urheilulajeissa Kupittaan alueella. Suunnistuksen osuuden järjesti Maarian Mahti
Aluemestaruuskilpailu suunnistettiin Kalannissa hienossa hellesäässä. Suunnistustapahtuma sai varsin juhlavat puitteet, sillä se käytiin samalla avoimena Erkki Luntamon 100-vuotisjuhlakilpailuna.
Aluemestaruuskilpailut avattiin sprintillä Raisiossa. Mahdilta oli mukana pieni, mutta voitokas kuuden hengen ryhmä, jota kylmä sääkään ei lannistanut.
RSS