Suunnistus

Suunnistusjaoston uutiset

Kisa suunnistettiin juhannusrastien yhteydessä Perttelissä. Mahtilaiset toivat viisi mitalia..
Ilmojen haltiat eivät suosineet tänä vuonna. Vettä satoi välillä kaatamalla ja tuuli yltyi välillä myrskyksi saakka. Sinnikkäästi Mahdin kaikki kuusi joukkuetta suunnistivat loppuun saakka. Venlojen joukkueet sijoille 393, 573 ja 972 ja Jukolan joukkueet sijoille 196, 558 ja 1277 Tuloksiin...
Mestaruudet ratkottiin Turku-Rastien yhteydessä Jyrkkävuoren maastoissa Vahdolla. Klikkaa uutista, linkki tuloksiin..
Järjestäjänä oli Hämeenlinnan suunnistajat. Suunnistusmaasto oli ratamestarin mukaan mäntyvaltainen pienipiirteinen suppamaasto harjuineen ja soineen. Mitalia ei tullut, mutta yksi plaketti ja kolme kympin sakkiin..
Molemmilta matkoilta tuli tuomisina mitaleita ropisemalla. Keskimatkalta 4 kultaa, 2 hopeaa ja 2 pronssia. Viestissä pistettiin paremmaksi. Mahdista osallistui vain 5 joukkuetta, ja tuomisina oli 3 kultaa, 1 hopea ja 1 pronssi. Hienoa!
Aluemestaruudet suunnistettiin Kemiön Mjösundin lähistöllä TuMen leirikeskuksessa hienossa kilpailumaastossa. Tuomisina oli kaksi kultaa, yksi hopea ja kaksi pronssia..
16.4. oli Ankkurirastit Salossa ja 17.4. Silja-Rastit Paimiossa. Mahtilaiset avasivat kauden mainiosti, molemmissa kilpailuissa tuli 3 mitalia ja useita sijoituksia kymmenen joukkoon...
RSS